Ierbare de vanzare

Vand ierbare si frunzare cu diverse tipuri de plante: ierbare plante medicinale, ierbare plante toxice si altele. Ierbarele sunt foarte bune pentru studentii de la medicina, biologie, farmacie etc. Preturile sunt de numai 60 de lei pentru ierbar cu 50 de plante, insa pentru mai multe ierbare achizitionate pretul este negociabil.

Pentru comenzi sunati la 0751972382

Pirul - plante medicinale

De la pir, caruia i se mai spune chir, albei si ragalie se folosesc sub forma de ceai tulpinile subterane numite rizomi - Rhizoma Graminis. Ei contin zaharuri (triticina), inulina, substante mulcilaginoase, ulei volatil, cu proprietati antimicrobiene, explicand actiunea in dermatologie a plantei, saruri de potasiu si siliciu, vitaminele A si B.
Pirul este cunoscut inca din vechime pentru proprietatile sale diuretice, lucru confirmat de medicina moderna. Prin diureza care o produce, amclioreaza bolile de rinichi si vezica, aduce o imbunatatire in guta, reumatism, diferite boli de piele si chiar in boli de ficat, marind secretia biliara. Datorita siliciului pe care-l contine, este considerat ca un tonic si remineralizant al sistemului osos. Se mai recomanda in bronsite, raceli, gripa, deoarece produce transpiratie, favorizand astfel scaderea temperaturii si eliminarea toxinelor din corp.
Ceaiul se prepara dintr-o lingura de rizom maruntit, care se opareste sau se fierbe cu 250 ml de apa. Pe zi se pot bea trei-patru ceaiuri indulcite si caldute.

Niciun comentariu: